|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Autor |
Poruka |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridružio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Uto Mar 23, 2010 6:52 pm Naslov: |
|
|
Verovatno ti nije poznato da vozila opštine imaju besplatan parking u celom gradu jer je opština vlasnik prvo direkcije, a u sklopu direkcije i parking servisa, dakle blamirao se samo onaj koji okacio onu kaznu, kao sto si i sam rekao kakva je logika da placaju sami sebi... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Komandant Mrak TS kompjuteras

Pridružio: 10 Feb 2010 Poruke: 140
|
Poslao: Uto Mar 23, 2010 11:28 pm Naslov: |
|
|
Nisam znao, al' am pretpostavljao. A i Komandant Mrak je objasnio da je kaznu na opštinsko vozilo preneo sa svog vozila šaljivi kažnjenik. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridružio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Sre Mar 24, 2010 1:08 am Naslov: |
|
|
Cuo sam da je juce neko izboo nozem nekog od naplacivaca parkinga, koliko je to istina? _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 24, 2010 5:24 pm Naslov: |
|
|
Ja nisam, ali za u buduæe ne garantujem. Mada, pre bih udario na nekog glavešinu. Šalim se, èuo sam i ja. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Sre Mar 24, 2010 10:44 pm Naslov: |
|
|
Ja bi da se prvo prosiri ono odeljenje za unesrecene od vasih napada!
To je bre napad na vlast ,na drzavu , na radnog coveka koji posteno zaradjuje koricu 'leba.PuStite ljude neka rade, i'te pesice. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Sre Mar 24, 2010 11:15 pm Naslov: |
|
|
Jos ce mnogo vode Moravom proteci dok ce se Srbi civilizovati... _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sre Mar 24, 2010 11:33 pm Naslov: |
|
|
Evo jednog konstruktivnog predloga. Želim da kupim parkirno mesto ispred svoje zgrade po tržišnoj ceni. To je otprilike 5 kvadratnih metara. Ako se uzme realna vrednost zemljišta u gradu od max. 3000 EUR po aru tj. 30EUR po kvadratnom metru, spreman sam da izdvojim 150 EUR za otkup svog parkirnog mesta. Zauvek. Šta ostali misle o ovom predlogu? _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Sre Mar 24, 2010 11:44 pm Naslov: |
|
|
Ja predlazem da prodas automobil i kupis biciklu i nikad vise neces imati problema sa placanjem parkiranja, ako ti je to toliko veliki trosak za kucni budzet... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:06 am Naslov: |
|
|
Naravno da mi 900din nije problem, toliko ostavim bakšiša po kafanama, stvar je u tome zbog èega i kome ih dajem. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:20 am Naslov: |
|
|
Svom gradu... Ulazes u svoj grad... A ako mislis da taj novac neko stavlja u svoj privatni dzep i ako imas dokaze, lepo prijavi, ko god je kriv treba da odgovara na sudu, prazne price i neargumentovani napadi ne vode nigde. U svakom slucaju pojam naplate parkiranja je poznat u celoj evropi, secam se da sam sa jednim Grkom pricao o naplati parkiranja u Solunu. Kod njih postoje isto vise nacina za placanje parkinga kao i kod nas, u slucaju da kontrolor prodje pored tvog automobila i uoci da parking nije placen nakon 15 minuta pise kaznu koju naravno kaci za brisac i skida tablice sa automobila, tako da je jedini nacin, da izadjes iz Grcke ili u opste da se ukljucus u saobracaj, da platis kaznu, pa se ti opet razmisli da li ti je pametno da platis parking ili kaznu, kod njih kazne nisu bas male. _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:26 am Naslov: |
|
|
Skorojevic! 9 evra baksis.... konobaru dati hm? Konobarica bi te tuzila za sexualno uznemiravanje na radnom mestu i nepristojnu ponudu.
Zamisli da si kupio kredu i sundjer za skolu gde ti idu deca ? Pomocna ucila , dobrovoljni prilog za ljude u narodnim kuhinjama kojih ima 200 u TS? Ti se hvalis kako ti pijanom ispadale pare iz maramice..
Poslednji izmenio Dejan_Ig dana Èet Mar 25, 2010 12:27 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:26 am Naslov: |
|
|
Sve što si napisao je taèno, ali se odnosi na centar Soluna i glavne ulice. Nigde, ali nigde u Solunu ne naplaæuju parking unutar blokova zgrada. A i sam grad je prepun podzemnih garaža, garaža na više nivoa, privatnih parkinga. Ljudi su nešto uložili i oèekuju zaradu. A šta su naši uložili?
Svoj grad decenijama pomažemo kroz poreze, doprinose, samodoprinose... i ne vidim da je bilo koja vlast taj novac investirala u nešto zaista korisno. Neka mi neko kaže šta je u Trsteniku kapitalno uraðeno u poslednjih dvadeset godina na opštu korist. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:33 am Naslov: |
|
|
Slazem se sa tim da je prevelika povrsina obuhvacena naplatom parkiranja i slazem se da postoje mesta gde se napacuje parking a da ta mesta nisu ni uredjena kao parking mesta, ali cinjenica je i da je budzet opstine tanak ko zilet i da se jedva sastavlja kraj sa krajem i da je moralo da se nesto uradi kako bi se koliko toliko skupile pare za uredjenje grada. Tacno je da svi placamo poreze i mnoge druge stvari, a gde te pare idu? Idu u Beograd, a kad se vrate to bude na kasicicu. Kapatialan projekat od javnog znacaja je sredjivanje vodovoda u Trsteniku koji je bio u toliko losem stanju da duze vremena voda nije mogla da se pije... _________________

|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:42 am Naslov: |
|
|
Opštinska vlast je užas. To je gomila nesposobnjakoviæa koji u životu ni za sebe ništa nisu uradili a oèekujemo da brinu o zajednièkom interesu. Veæina njih nastoji da dobro iskoristi svoj mandat za liène potrebe i jebe im se i za Trstenik i za narod. Na primer, jedan od njih je pogodio posao sa firmom (majstorima) za sreðivanje unutar opštine (ne pitajuæi za cenu), a zatim su ti isti majstori komplet renovirali njegov stan. Gratis. Takvih je sluèajeva koliko hoæeš. E tako æe otiæi i pare od parking servisa, a mi æemo misliti da je sve legalno. _________________ Komandant Mrak je zaštitnik Trstenièana od svih zlih sila. Njegovi prijatelji su Betmen, Mandrak i Fantom. Uzima od bogatih da bi dao siromašnima. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
perra TS kompjuteras

Pridružio: 03 Mar 2008 Poruke: 153
|
Poslao: Èet Mar 25, 2010 12:45 am Naslov: |
|
|
Komandant Mrak :: | Evo jednog konstruktivnog predloga. Želim da kupim parkirno mesto ispred svoje zgrade po tržišnoj ceni. To je otprilike 5 kvadratnih metara. Ako se uzme realna vrednost zemljišta u gradu od max. 3000 EUR po aru tj. 30EUR po kvadratnom metru, spreman sam da izdvojim 150 EUR za otkup svog parkirnog mesta. Zauvek. Šta ostali misle o ovom predlogu? |
JA SE SLAZEM!!!
skiner_x :: | Slazem se sa tim da je prevelika povrsina obuhvacena naplatom parkiranja i slazem se da postoje mesta gde se napacuje parking a da ta mesta nisu ni uredjena kao parking mesta, ali cinjenica je i da je budzet opstine tanak ko zilet i da se jedva sastavlja kraj sa krajem i da je moralo da se nesto uradi kako bi se koliko toliko skupile pare za uredjenje grada. |
Ali grad nece da se sredi od tih para, te pare ce da odu u nepoznatom pravcu! _________________ ..na ove ulice, davno je pao mrak,
ovo je Trstenik, vama poznat kao tamni grad,
Odavde bas svi, beze daleko,
pa ko zadnji ode, slobodno nek' ugasi svetlo... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|