|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Jan 12, 2009 10:14 pm Naslov: |
|
|
Kolega Markovic odlicno zna da je popustanja bilo. Zovi ga da mu navedem kada je, ko i koliko popustio. A na to sto je Bec gurao Bugare mi nismo mogli da uticemo. Kolega verovatno zna zbog cega to prica, samo... Neka kazze da barem svi znamo. Khmstrankakhm... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Sre Jan 14, 2009 10:27 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | koliko procentualno ima Å iptara u Srbiji? |
_________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 7:46 am Naslov: |
|
|
61.647
ili
0,82% ali bez kosova _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 8:33 am Naslov: |
|
|
Innuendo :: | Innuendo :: | koliko procentualno ima Å iptara u Srbiji? |
|
Odlicno pitanje! Sa Kosovom ili bez......da li iko misli da ovakvom politikom necemo doci na fifti-fifti sa njima za koju deceniju?
"On misli daleko je Kosovo, a Kosovo ce mu sutra biti u Levchu!"(tako valjda ide, zaboravio sam.....) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Jan 15, 2009 9:30 am Naslov: |
|
|
Cuo sam da shiptari i dalje muljace sa prebivalistem po Srbiji.Masovno se prijavljuju na adrese advokata , prijatelja...u gradovima gde su im izmestene policijske stanice. Mislim da je OUP Prizren sad u Krusevcu?Citam ovde da je cela plejada sampiona u boksu bivse nam drzave, prijavljena i da ocekuju da im se isplati nacionalna penzija(Salihu , Bogujevci, Saciri , Redzepi,Buzoli)Kad su vec nosioci medalja sa velikih medjunarodnih takmicenja, kad imaju nase drzavljanstvo i prebivaliste sto da nemaju penzije i deonice?B92 forum javlja da je Salihu pristao da bude i selektor reprezentacije Srbije:)) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaĆØa Politike
|
Poslao: Čet Jan 22, 2009 11:39 pm Naslov: |
|
|
skiner_x :: | 0,82% ali bez kosova |
ZaŔto bez Kosova?
Jerinenstadt :: | Innuendo :: | Innuendo :: | koliko procentualno ima Å iptara u Srbiji? |
|
Odlicno pitanje! Sa Kosovom ili bez......da li iko misli da ovakvom politikom necemo doci na fifti-fifti sa njima za koju deceniju?
"On misli daleko je Kosovo, a Kosovo ce mu sutra biti u Levchu!"(tako valjda ide, zaboravio sam.....) |
K. Mark na okupu reèe da smo konaèno bili u plusu proŔle godine za 10000. Sledeæe nek bude 20, pa 40 i tako redom. Svake godine da napredujemo. Samo na njihovo razmnožavanje ne možemo da utièemo. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 9:59 am Naslov: |
|
|
Albanci vise nemaju taj populacioni booom iz 20-og veka. I nji`ove zene je zahvatila globalizacija  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
marijeta TS kolovodja

Pridruio: 16 Dec 2007 Poruke: 300
|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 1:51 pm Naslov: |
|
|
Anti-bebi pilula boom!!!  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Pet Jan 23, 2009 2:09 pm Naslov: |
|
|
A nekad je bio rafalni boom (ko razume shvatice ) _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Ned Jan 25, 2009 7:53 pm Naslov: |
|
|
Mein Gott...oko cega se pojedinci ovde zamaraju...Svaka zemlja Balkana je banana republika...I ova zemlja u kojoj zivim je banana republika...
Nije mi jasno u cemu je vas problem...cccc _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
skiner_x Ratnik Svetla

Pridruio: 20 Sep 2006 Poruke: 1510 Lokacija: Elms Field, Serbia, EU
|
Poslao: Ned Jan 25, 2009 10:54 pm Naslov: |
|
|
Innuendo :: | skiner_x :: | 0,82% ali bez kosova |
ZaŔto bez Kosova? |
Recimo da je to zato sto Shiptaros nisu hteli da se popisu, pa se ne zna koliko ih ima niti koliko ih je bilo pre 1999.
grad moje mladosti :: | Mein Gott...oko cega se pojedinci ovde zamaraju...Svaka zemlja Balkana je banana republika...I ova zemlja u kojoj zivim je banana republika...
Nije mi jasno u cemu je vas problem...cccc |
Ja sam uvek mislio da je Shvica puding republika  _________________

Global Massage: Ne vredi da mi saljete privatne poruke jer ne mogu da vam odgovorim, gazda mi je zabranio tu mogucnost! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

|
Poslao: Čet Apr 01, 2010 6:25 am Naslov: |
|
|
Bata Deki kako komentarises, nakon neuspesne turisticke sezone, odluku CG vlasti da uvede pasose Srbima?
Ja mogu reci samo "Nek je vecna slava CG budzetu " _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
lord.trax Nocni Strazar

Pridruio: 29 Jan 2007 Poruke: 5091 Lokacija: Ulmefeld
|
Poslao: Čet Apr 01, 2010 1:49 pm Naslov: |
|
|
Opet ce nasi da idu tamo. Cak i da uvedu obavezu da izes govno pre no sto udjes na teritoriju CG, nasi ce i dalje da idu i trose pare dole. Nas narod je nedokazan. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Čet Apr 01, 2010 3:49 pm Naslov: |
|
|
Sta se vise opterecujete , pasos ili LK , za ulazak u CG? Sad su konacno dostizne destinacije u Portugalu , Spaniji , Francuskoj , italijanska ostrva...Ova borba turistickih agencija za sto veci broj putnika u Grcku ili Tursku im valjda daje za pravo da svasta plasiraju preko medija.Necu biti maliciozan ako te podsetim na Dinkicevu tisucicu , stanove po 280 evra za kvm , subvencionirane ....
Ne znam da li znas postoji varijanta po kojoj bi sandzaklije ulazile samo sa LK u CG!Zato trk u Tutin po prijavu boravka:)))
BTW, sto kazu Srbi , ovamo u Crnoj Gori valjda vise i nema budzeta nema kredita, banke se povlace , nema ni koka kole , ni investicija u gradjevinarstvu... Svaki dan strada jedan zaduzbinar ili legator... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|