Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeæu temu |
Da li treba dozvoliti Vrnjackoj Banji da korsisti nasu deponiju? |
Da |
|
36% |
[ 4 ] |
Ne |
|
63% |
[ 7 ] |
|
Ukupno Glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
sasha966 TS kompjuteras

Pridružio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Mar 31, 2009 10:53 am Naslov: |
|
|
Jeri,
prica se mnogo toga ali istina je negde drugde! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Mar 31, 2009 12:43 pm Naslov: |
|
|
o korišæenju deponije od strane VBanje se veæ dugo prièa. imam utisak da niko nije previše protiv te ideje; to može da vam bude zeleni signal što se foruma tièe. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

Pridružio: 18 Maj 2006 Poruke: 1393
|
Poslao: Uto Mar 31, 2009 11:57 pm Naslov: |
|
|
miloche :: | o korišæenju deponije od strane VBanje se veæ dugo prièa. imam utisak da niko nije previše protiv te ideje; to može da vam bude zeleni signal što se foruma tièe. |
Da li treba dozvoliti Vrnjackoj Banji da korsisti nasu deponiju?
Da 33% [ 3 ]
Ne 66% [ 6 ]  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Lepljiva Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 14 Maj 2007 Poruke: 1708
|
Poslao: Sre Apr 01, 2009 2:34 pm Naslov: |
|
|
Ja sam za ali za VEEEEELIIIIIIKEEEEEEEE PARE, BRE!
E sad, šta su za mene velike pare i koja bi po meni trebala da bude cena za izdavanje deponije? To je ona suma gde banjèani krenu da se preraèunavaju da im se više isplati da prave svoju deponiju ali ubrzo shvate da nemaju kud nego da nama plaæaju .
Sad pitam ljude od struke, da li je to izvodljivo?
Mislim, ne gubimo ništa da probamo. nama u svakom sluèaju ostaje deponija a oni....ako im ne valja nek prave svoju
@zvonèica
Šta zna doktor šta su %, mislim, gde si èula da se zubi preraèunavaju u %?  _________________ Govorim tiho i nosim oklagiju sa sobom.
"Dobar dan tetka Lepa"
-"Sine 'se nosish u pizdu materinu i ti i tvoje dobar dan"
Munje |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridružio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Apr 01, 2009 2:48 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | To je ona suma gde banjèani krenu da se preraèunavaju da im se više isplati da prave svoju deponiju ali ubrzo shvate da nemaju kud nego da nama plaæaju . |
To sam hteo ja da kazem, al` me mrzelo da pisem...  _________________ "Sreæno ti muško, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridružio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Apr 01, 2009 6:26 pm Naslov: |
|
|
èoveèe. nisu procenti bitni nego suptilan govor izmeðu redova. prebroj postove pa æeš videti. to ti je kao odlazak kod zubara(niko ne voli ali mora). niko ne voli da mu banjèani iz njihove ekološke oaze doteruju ðubre, ali PPT propade... a kako bi bilo da postanemo regionalna deponija za države bugarsku makedoniju kosovo, beograd...? zvuèi kao biznis buduænosti.
eto, napravim grešku, krenenem protiv ženskog sveta, i sad me stalno hvataju na nekompetentnost. od sada æu pisati samo o karijesima. ako vam trebam potražite me na temi o karijesima. _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridružio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Sre Apr 01, 2009 11:43 pm Naslov: |
|
|
Lepljiva :: | Ja sam za ali za VEEEEELIIIIIIKEEEEEEEE PARE, BRE!
E sad, šta su za mene velike pare i koja bi po meni trebala da bude cena za izdavanje deponije? To je ona suma gde banjèani krenu da se preraèunavaju da im se više isplati da prave svoju deponiju ali ubrzo shvate da nemaju kud nego da nama plaæaju .
Sad pitam ljude od struke, da li je to izvodljivo?
Mislim, ne gubimo ništa da probamo. nama u svakom sluèaju ostaje deponija a oni....ako im ne valja nek prave svoju
@zvonèica
Šta zna doktor šta su %, mislim, gde si èula da se zubi preraèunavaju u %?  |
Ovo komplet ovako ide u post dana!!!
miloche :: | od sada æu pisati samo o karijesima. ako vam trebam potražite me na temi o karijesima. |
To ponekad ni ne bi bilo toliko lose... _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 12:06 am Naslov: |
|
|
miloche :: |
eto, napravim grešku, krenenem protiv ženskog sveta, i sad me stalno hvataju na nekompetentnost. od sada æu pisati samo o karijesima. ako vam trebam potražite me na temi o karijesima. |
Pretpostavljam da æe pun naslov teme glasiti Stanje zuba ( sa osvrtom na karijes ) kod prvobitnih stanovnika Jerininog grada...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 11:07 am Naslov: |
|
|
Hanibaal :: |
miloche :: | od sada æu pisati samo o karijesima. ako vam trebam potražite me na temi o karijesima. |
To ponekad ni ne bi bilo toliko lose... |
Ne, pricacemo o dozvoli Zavoda za zastitu spomenika za koju je potrebno u proseku 10 godina(zamisli evo je ispred mene, i stara je vise od mesec dana ) _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 11:58 am Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Hanibaal :: |
To ponekad ni ne bi bilo toliko lose... |
Ne, pricacemo o dozvoli Zavoda za zastitu spomenika za koju je potrebno u proseku 10 godina(zamisli evo je ispred mene, i stara je vise od mesec dana ) |
Citat: | nightwalker
Kandidat za predsednika TS
Najveci problem ovog foruma je taj da su mu svi forumasi najpametniji na svetu, i nikome ne dozvoljavaju da ima svoje misljenje.
svaka tema se zavrsi prozivanjem, pametovanjem, raspravom bilo koje vrste...malo vise tolerancije nas ne bi ubilo... |
Izvinjavam se walkerici što koristim njen post, ali, mislim da on odslikava pravo stanje stvari...
A ti bi, Jerrrrrrinenu, zaista mogao malkice da se opustiš...forumi za to i služe...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridružio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 12:17 pm Naslov: |
|
|
Mi smo ti kao Spartanci, ima nas malo ali se drzimo zajedno  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
zvoncica Amazonka

|
Poslao: Èet Apr 02, 2009 1:50 pm Naslov: Parafraza mala...:-) |
|
|
Jerinenstadt :: | Mi smo ti kao Spartanci, ima nas malo ali se drzimo zajedno  |
Ako...  _________________ Alisa vise ne glasa ovde... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridružio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Sub Jul 25, 2009 5:32 pm Naslov: |
|
|
Eeee,malo nam nasih gomana,pa cemo jos da uvozimoo  |