|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Ivan TS novinar

Pridruio: 07 Apr 2010 Poruke: 34
|
Poslao: Pon Apr 19, 2010 1:51 pm Naslov: |
|
|
Ma kakva roma,bijete ih glat. inace Odzaci 3 - 1 Roma
A tabela :
Lozna 19.......48
Grabovac 20.......39
Roma 20.......38
Pejovac 20........37
Bogdanje 19.......34 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Apr 19, 2010 2:21 pm Naslov: |
|
|
mi smo ispali iz bilo kakve trke za visok plasman!!!kaznili nas oduzimanjem bodova,jer su trojica igrali sa parnim zutim kartonima!!!i oni su kaznjeni po dva meseca ne igranja!!!Biba,Todor i Mandza!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ivan TS novinar

|
Poslao: Pon Apr 19, 2010 4:33 pm Naslov: |
|
|
Koju su to utakmicu igrali sa parnim kartonima i koliko vas kaznili bodova. pa u prvom delu vam koliko se secam Somi bio kaznjen? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Pon Apr 19, 2010 4:46 pm Naslov: |
|
|
To je za neku tekmu pre, ako sam ja dobro shvatio, jbm li ga...
Dva karanja u bulju u toku sezone, par glupih kikseva i mi mozemo da se pozdravimo sa pretenzijama...
To za napustanje u Lozni je bilo presmesno. U takvim situacijama (ako ne igram) vicem sa strane:"Igrajte fudbal!!!" _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ivan TS novinar

|
Poslao: Pon Apr 19, 2010 4:53 pm Naslov: |
|
|
Jer sad u nastavku prvenstva ili prosle godine igrali sa kartonima?I sad do kraja ptvenstva njih trojica ne igraju? jbg tako bilo u Lozni,mada niste bili u punom sastavu i bilo vas je 11. Vise srece sledece godine!!!!!!!! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Apr 20, 2010 4:12 pm Naslov: |
|
|
kako sam ja razumeo mandza i todor su kaznjeni za 14 kolo,to je valjda protiv ribnika,a biba zbog bogdanja!!!biba nije ni igrao tu utakmicu,cak nije ni dosao,a stavili ga u protokol,samim tim sto su ga stavili u protokol napravili su sranje! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Uto Apr 20, 2010 5:43 pm Naslov: |
|
|
Ти из Рибника су гори од Јевреја. Имају неку женетину, џафтару, која им служи за провере књижица, ко игра, ко је суспендован итд. И нас су тако наватали. Изгубисмо утакмицу за зеленим столом. Иначе, нисте требали да им дајете књижице на увид. То може да проверава само делегат, а добро је знано да њих боли она ствар за те провере. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Sub Apr 24, 2010 6:38 pm Naslov: |
|
|
mijajlovac-gradina 2:3 _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Maj 04, 2010 9:36 am Naslov: |
|
|
ne znam sve rezultate,znam da je gradina pocepala tomako 8:0 a da je lozna odigrala 1:1!!cuo sam da gradini nisu oduzeti bodovi,a da je lozni oduzeto 8 bodova!!jel ima neko neku informaciju da mi to potvrdi? _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Uto Maj 04, 2010 1:49 pm Naslov: |
|
|
I ja sam cuo da je Lozna kaznjena. E sad ne znam tacno koliko bodova.
Znaci onaj promasaj protiv Odzaka u poslednjoj sekundi i iks protiv Pejtona kuci ce nam se obiti o glavu. Tvrdo, tvrdo, tvrdo!  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Ivan TS novinar

|
Poslao: Ned Maj 09, 2010 8:55 pm Naslov: |
|
|
Da oduzeto je 7 bodova. Medvedja:Lozna 1:2, tako da smo opet prvi. Jel tacno da Grabovac izgubio u Tobolcu 2:1? |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Maj 09, 2010 10:59 pm Naslov: |
|
|
Тачно је. Из х у 1.
Јбг, Грабовац је дошао са 11 играча. Утакмица почела у 11ч. Јебем ти такав термин. Нисам ни знао да играмо против Грабовца. Рекоше ми пола сата пред утакмицу. Мислио сам да се игра против С. Трстеника.
У среду ванредно коло. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Ned Maj 09, 2010 11:06 pm Naslov: |
|
|
Lepa zastava. Je l' ovo neka srpska iz 2. srpskog ustanka? _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Ned Maj 09, 2010 11:10 pm Naslov: |
|
|
Застава одговара бојама некадашњих дресова. _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|