|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
grad moje mladosti Sanjalica

Pridruio: 13 Mar 2006 Poruke: 1914
|
Poslao: Čet Jun 26, 2008 10:37 pm Naslov: |
|
|
milijana :: | Nigde nije zlatno da se razumemo ali volja cini sve |
Bas tako.
Ja bih vise od svega volela da zivim u svojoj zemlji ali...verovatno je tako sudjeno,nemam pojma.Sad da se vratim,ne bih se snasla tako lako,bar sto se posla tice.
Ako bih sve vreme kukala i zalila se zasto ovo,zasto ono,zivot bi proso... _________________ "Kazi da sam blesav, pevam pesme naivne,
al' ne mozes mi nista, smejem se,
nadji sretne misli kao Petar Pan,
leteti je lako kad si bezbrizan,
ma dodaj malo boje u ovaj sivi dan,
pogledaj u nebo, nisi vise sam." |
|
Nazad na vrh |
|
 |
kojel'ja Dosljak

Pridruio: 22 Jul 2010 Poruke: 3
|
Poslao: Pet Jul 23, 2010 3:12 pm Naslov: |
|
|
Од малих ногу сам себе видео у неком другом граду, у некој другој земљи. Али не могу да побегнем одавде. Што кажу бабе "Није ком' је нуђено, него ком' је суђено".
Сада, да ми падну неке паре, купио бих имање и побегао из ове (или било које друге градске) Некрополе. Иако нисам сељачко дете, ваљда бих се снашао за толико.
Poslednji izmenio kojel'ja dana Čet Avg 12, 2010 6:12 am, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Pet Jul 23, 2010 4:09 pm Naslov: |
|
|
а од свег што знадох за мога времена
два- три су града, мала, безимена!
о, граде у који никад нећу доћи зар ће мој живот и у теби проћи? _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
el diablo TS novinar

Pridruio: 05 Sep 2007 Poruke: 59
|
Poslao: Sub Jul 24, 2010 2:36 am Naslov: Ajoj |
|
|
Au brate Kojel ja pa nije valjda tako crno u TS ? Iskreno nisam bio vec godinama al nije ni drugde bas ruzicasto.Isto sranje samo malo ulepsano.  _________________ Besplatni telefonu,ipodovi i ostala tehnika.Ko ne proba taj ne dobije http://www.xpango.com?ref=92176429 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|