Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Da li treba da se pusti ulica u promet? |
Da |
|
21% |
[ 3 ] |
Ne |
|
28% |
[ 4 ] |
Ne, ne i jednom zauvek NE |
|
50% |
[ 7 ] |
|
Ukupno Glasova : 14 |
|
Autor |
Poruka |
Johny Bravo TS pro

Pridruio: 04 Jun 2009 Poruke: 9
|
Poslao: Pet Avg 06, 2010 4:24 pm Naslov: Ulica kroz centar grada, ko je tu blesav ... |
|
|
Valjda je ovo pravo mesto za ovo pitanje.
Ej ljudi, pa oni hoce da preseku peŔaèku zonu.
Koj su ðavo pravili deèje igraliŔte, park i sve ono ispred opŔtine, kad æe sad deca da izleæu ispred kola. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
bob_rock TS novinar

Pridruio: 25 Mar 2010 Poruke: 51
|
Poslao: Pet Avg 06, 2010 5:48 pm Naslov: |
|
|
Kakvi su to politiĆØari koji nas vraƦaju u proÅ”lost? SeƦam se kao klinac da je saobraƦaj iÅ”aokroz centar Trstenika... samo tada je bilo mnogo manje vozila nego sada. Tada nije bilo deĆØije igraonice pored same raskrsnice kao sada. Dali Ʀe se OO DS-a iz Beograda naljutiti jer mu seuniÅ”tava deĆØije igraliÅ”te koje su poklonili deci Trstenika? Ili je to tada bila samo Å”arena laža? Å ta Ʀe Trsteniku saobraƦajnagužva u centru grada? u oazi Å”etnje i deĆØije radosti? Ćemu služe obilaznice? Sramota, bre... A onda samo joÅ” da se neki pametnjakoviƦ seti da uniÅ”ti park ispred opÅ”tine i robne kuƦe i napravi neku zgradetinu. Kamo lepe sreƦe da je tu veƦi drvored pa da deca uživaju leti u hladovini u deĆØijoj igri... kamo sreƦe da politiĆØari poprave onaj polomljeni tobogan pa da pored njega postave obezbeưenje koje stoji ispred fontane... Da, obezbeưenje (koje ĆØuva fontanu ne znam od koga) koje bi spreĆØavalo stariju decu da uniÅ”tavaju deĆØije carstvo... ne bi deca skakala iz kuƦice, nego bi se spuÅ”tala niz tobogan Jeste li nekada zastali da pogledate deĆØiju radost u "deĆØijem carstvu" - igraonici? Veliki je uspeh u danaÅ”njem vremenu videti nasmejana deĆØija lica kao Å”to se mogu videti u toj igraonici. I sada, neki "pametnjakoviĆØi" se setili da uniÅ”te to carstvo puÅ”tanjem saobraƦaja kroz centar grada... Å to je mnogo, mnogo je. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
gegule TS kolovodja

Pridruio: 20 Jul 2009 Poruke: 331 Lokacija: Svabija
|
Poslao: Pet Avg 06, 2010 6:19 pm Naslov: |
|
|
Bez brige Bobe, na mesto decijeg carstva doci ce parking carstvo-od toga imaju vecu vajdu(naravno ne deca )......... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Pet Avg 06, 2010 9:46 pm Naslov: |
|
|
Apsolutno se slažem sa tobom bob rock.
PS. Postavlja se "ležeæa brigada policajaca" koja prelazi preko tri kanalizacione Ŕahte. To je neŔto Ŕto je nemoguæe odobriti jer ako doðe do izlivanja sva kanalizaciona voda æe se vratiti u podrume zgrada, prvenstveno Kule! _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Pet Avg 06, 2010 10:14 pm Naslov: |
|
|
Ne znam cija je ideja ali moje misljenje ,kao obicnog stanovnika pesadinca da je moglo i bez ovog.
A sto se tvoje "borbe i brige" Sasa966 za "bolje sutra gradjana Trstenika i okoline" tice, tu si se dokazao... Bolje izbegavaj stav "ja cu da poginem za TS ako treba" kako bi izbegao pogrom na forumu  _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
miloche Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 07 Apr 2007 Poruke: 963 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sub Avg 07, 2010 7:35 am Naslov: |
|
|
zatvorite i parking kod suda!
najbolje da odemo u vrnjacku banju i da tamo platimo parking, samo da bi mogli da se prosetamo.
veliko ne! _________________ http://www.jeriningrad.org.rs |
|
Nazad na vrh |
|
 |
bob_rock TS novinar

Pridruio: 25 Mar 2010 Poruke: 51
|
Poslao: Ned Avg 08, 2010 6:45 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ne znam cija je ideja ali moje misljenje ,kao obicnog stanovnika pesadinca da je moglo i bez ovog.
A sto se tvoje "borbe i brige" Sasa966 za "bolje sutra gradjana Trstenika i okoline" tice, tu si se dokazao... Bolje izbegavaj stav "ja cu da poginem za TS ako treba" kako bi izbegao pogrom na forumu  |
Da li je ovo forum "veèitih Srpskih ratnika" (koji sve probleme reŔavaju oružjem) ili je ovo forumu na kojem je dozvoljeno izneti sopstveno misljenje o nekoj temi (problemu) koje ne mora da bude jedinstveno (ne mora baŔ svakome da se sviða)? Dosta je krvi i svaðe meðu Srbima... dajte razgovora, sukoba misŔljenja (bez pretnji). Dosta nam je mutivoda koji bi da sve posvaðaju da bi oni posle zavladali. Ko je kako radio (ili ko kako sada radi) pokazaæe vreme... koje treba pametno da iskoriste svi.
Ovde se diskutovalo o "deèijem carstvu", a svako ko je proŔao pored buduæeg peŔaèkog prelaza mogao je da vidi veliki apsurd na njegovj pripremi: Ŕahte se moraju podiæi da bi imale funkciju.... Sve æe pametne glave uraditi, samo da odrade ono Ŕto su zamislile.Šteta, ali to je istina u danaŔnjem Trsteniku, u danaŔnjoj Srbiji. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Johny Bravo TS pro

|
Poslao: Ned Avg 08, 2010 8:33 pm Naslov: |
|
|
Vidim da su se i neki zvaniĆØno pobunili.
SNS izdala saopŔtenje propraæeno anketom gražana.
Dobro, od opozicije se i to oèekivalo, ali opet, bolje i bilo kakav glas protiv nego da se æuti. |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Johny Bravo TS pro

|
Poslao: Ned Avg 08, 2010 8:34 pm Naslov: |
|
|
ZaŔto se niko od nadležnih (tvrdo utvrðene POZICIJE) ne oglasi na po ovoj temi????????? |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Johny Bravo TS pro

|
Poslao: Pon Avg 09, 2010 6:04 pm Naslov: |
|
|
JoŔ uvek niŔta.
Samo odgovorite,
1. ZAÅ TO ?
2. Kome to smeta da se deca lepo igraju?
3. ...
<<4.dan i odbrojavamo>> |
|
Nazad na vrh |
|
 |
sasha966 TS kompjuteras

Pridruio: 07 Dec 2008 Poruke: 200 Lokacija: TRSTENIK
|
Poslao: Uto Avg 10, 2010 1:54 pm Naslov: |
|
|
Jerinenstadt :: | Ne znam cija je ideja ali moje misljenje ,kao obicnog stanovnika pesadinca da je moglo i bez ovog.
A sto se tvoje "borbe i brige" Sasa966 za "bolje sutra gradjana Trstenika i okoline" tice, tu si se dokazao... Bolje izbegavaj stav "ja cu da poginem za TS ako treba" kako bi izbegao pogrom na forumu  |
SvaŔta èovek može da èuje od tebe, Jeri. Što mi neŔto ne reèe jutros kada si me video u OpŔtini? Da sednemo i popijemo po neŔto. Ja æu da platim piæe ako su pare problem. _________________ Kaži glasno! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Johny Bravo TS pro

|
Poslao: Uto Avg 10, 2010 9:21 pm Naslov: |
|
|
JoŔ uvek niŔta.
Samo odgovorite,
1. ZAÅ TO ?
2. Kome to smeta da se deca lepo igraju?
3. Gde ste miŔevi.
4. ...
<<5.dan i odbrojavamo>> |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
|
Nazad na vrh |
|
 |
[[[Cp6uja]]] TS novinar

Pridruio: 13 Apr 2010 Poruke: 49 Lokacija: Trstenik
|
Poslao: Sub Avg 14, 2010 11:49 am Naslov: |
|
|
forum nece pomoci da se pametnjakovicima iz g17+ izbistri mozak... |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Dejan_Ig Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 23 Feb 2007 Poruke: 1022 Lokacija: Boka
|
Poslao: Ned Avg 15, 2010 2:52 am Naslov: |
|
|
Jednostavno , ne verujem da je nekom tako nesto doslo kao ideja.
Tada bi se korzo opet preselio u Vuka Karadzica!?
Ako bi se i dogovorili, logicno je da bi na mestu tog parkica trebalo otvoriti benzinsku stanicu(modernu) |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|