|
Trstenik Trstenik Srbija
|
Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeću temu |
Autor |
Poruka |
Rumenige Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 28 Jan 2007 Poruke: 3148
|
Poslao: Ned Feb 25, 2007 12:00 am Naslov: |
|
|
Registrujte kanal  _________________ Србија Србима! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Ned Feb 25, 2007 12:49 am Naslov: |
|
|
Kakav vas, bre, mirc spopao?!
Cao, Mirjanice!!! Znaci, nisam te video vec cetiri godine!
 _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
viki037 TS dopisnik

Pridruio: 26 Okt 2006 Poruke: 18 Lokacija: chicago, usa
|
Poslao: Pon Feb 26, 2007 8:17 pm Naslov: |
|
|
Cao narode
Jos mi nije niko reko sta se tamo desava u tresteniku.
Gde se izlazi?? jel ima neke nove kafice ili restorani
neko novost. Jel imaju neke novije zgrade itd.....
Kako buducnost izgleda kod nas??
Pozz svima zivi bili  |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Maxmilijan Kandidat za predsednika TS

Pridruio: 06 Jul 2006 Poruke: 1095 Lokacija: Hell
|
Poslao: Pon Feb 26, 2007 8:22 pm Naslov: |
|
|
U Ts-u je rasulo,izlazi se u tropiko i akvu i sve je isto svaki vikend!!!
Buducnost je kao proslost-BLEDA!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

Pridruio: 05 Jan 2007 Poruke: 4412
|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 12:46 am Naslov: |
|
|
Maxmilijan :: | U Ts-u je rasulo,izlazi se u tropiko i akvu i sve je isto svaki vikend!!!
Buducnost je kao proslost-BLEDA!!! |
Pa nebi ja na to tako gledao Maxo, to je suvise pesimisticki, ipak se nesto desava u Trndzi nije sve tako bledo! _________________ http://mineagle.deviantart.com
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs  |
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 2:38 am Naslov: |
|
|
Ajde reci mi sta secdesava??izlazim u grad i svaki mi je vikend isti!!!Nadji mi nesto dovoljno zanimljivo ja cu ici na to mesto!!!!Nema nista,sve isto,iz nedelju u nedelju!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 7:53 am Naslov: |
|
|
Kad si zadnji put otisao u Dom kulture da gledas neku predstavu ili kad si zadnji put bio u hali na neku utakmicu? _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 11:48 am Naslov: |
|
|
Za predstave i ne cujem da imaju,i kad imaju to su verovatno neke gluposti!!!
U halu idem vrlo cesto da gledam kosarku!!!
I po tebi su to desavanja???
Daj nesto interesentnije,neki muzicki dogadjaj neka dobra zurka!!! _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
YOle TS kolovodja

Pridruio: 05 Feb 2007 Poruke: 293 Lokacija: TS
|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 12:25 pm Naslov: |
|
|
Ko jos dolazi u TS da bi se proveo? Ovo ti je bre mesto fenomen po tome sto ovde vreme stoji, ali i protice. Mislim kad kazem protice ocu reci da do nas dopiru one vremenske promene tipa otkrivanja televizora, struje itd, kao i ona desavanja sa posledicama na geoloskoj skali. U svakom drugom slucaju, u ovom gradu se nista ne desava. Odem u Beograd na par dana kod ortaka, super se provedem, taman naviknem na ritam zivota, a onda se spustim ovde i kvrc. Dan traje kao godina, a nista zanimljivo nema da prekrati vreme. Ovo ti je idealan grad za penzionere, a ne za mladez. _________________
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 1:01 pm Naslov: |
|
|
YOle :: | Ko jos dolazi u TS da bi se proveo? Ovo ti je bre mesto fenomen po tome sto ovde vreme stoji, ali i protice. Mislim kad kazem protice ocu reci da do nas dopiru one vremenske promene tipa otkrivanja televizora, struje itd, kao i ona desavanja sa posledicama na geoloskoj skali. U svakom drugom slucaju, u ovom gradu se nista ne desava. Odem u Beograd na par dana kod ortaka, super se provedem, taman naviknem na ritam zivota, a onda se spustim ovde i kvrc. Dan traje kao godina, a nista zanimljivo nema da prekrati vreme. Ovo ti je idealan grad za penzionere, a ne za mladez. |
Maxmilijan :: | Za predstave i ne cujem da imaju,i kad imaju to su verovatno neke gluposti!!!
U halu idem vrlo cesto da gledam kosarku!!!
I po tebi su to desavanja???
Daj nesto interesentnije,neki muzicki dogadjaj neka dobra zurka!!! |
Poredite Beograd i Trstenik, veoma pametno, za grad ove velicine Trstenik je primer drugima, verovatno ne znate kako je na primer u Loznici koja je slicne velicine kao Trstenik a teska je rupa ako se izuzme malo sredjeniji centar! Trsteniku samo fale one stare zive svirke u centru i jedna diskoteka ali diskoteka a ne folkoteka ili ne znam ja sta vec a to je moguce da se otvori na primer u bivsem Faraonu u sklonistu! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |

|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 3:19 pm Naslov: |
|
|
Najbolje bi bilo da se otvori neki underground klub kao sto je bio Pink!!!Dosta vise onih sranja Viki,Miki,Stoja i sl. _________________ "One, two, Freddyâs coming for you.Three, four, better lock your door.Five, six, grab your crucifix.Seven, eight, gonna stay up late.Nine, ten, never sleep again.â |
|
Nazad na vrh |
|
 |
mira Nadzornik

Pridruio: 06 Okt 2005 Poruke: 451 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 5:04 pm Naslov: |
|
|
u moje vreme puno ljudi je sviralo gitaru, harmoniku... pa smo se organizovali i pravili privatne zurke, jer nije bilo kafica, vas problem je sto je za vas zabava da vas neko zabavlja a ne da ucestvujete u istoj!!!!!! _________________ trstenik je moj izbor |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 5:08 pm Naslov: |
|
|
Ma nije to problem Miro iz mog drustava 60% njih svira odlicno gitaru ali nije sve u tome da samo sedis kuci sa istim drustvom i zabavljate se uz gitaru, jeste to dobar provod ali ponekad pozelis da izadjes malo negde da upoznas nove ljude i da potrosis malo energije uz dobru muziku na igru! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
Innuendo Prepodobni

Pridruio: 17 Jun 2006 Poruke: 3958 Lokacija: Ul. osnivaèa Politike
|
Poslao: Uto Feb 27, 2007 10:30 pm Naslov: |
|
|
Gde, Caspere, nadje Loznicu da poredis sa TS? Em je veca, em ima vise mesta za izlaske. Bio sam tamo, pa znam. (Cimer mi je iz Loznice).
Sa ovim gore se apsolutno slazem. _________________ Uprava napolje! |
|
Nazad na vrh |
|
 |
casper Duh Zastitnik

|
Poslao: Sre Feb 28, 2007 12:28 am Naslov: |
|
|
Bio sam skoro u Loznicu i nije nesto veca a ruznija je dosta od Trndze a za izlaske nisam cuo nista lepo od starosedeoca dole! _________________ http://mineagle.deviantart.com
|
Nazad na vrh |
|
 |
|
|
Ne moete pisati nove teme u ovom forumu Ne moete odgovarati na teme u ovom forumu Ne moete menjati vae poruke u ovom forumu Ne moete brisati vae poruke u ovom forumu Ne moete glasati u ovom forumu
|