Pogledaj prethodnu temu :: Pogledaj sledeęu temu |
Autor |
Poruka |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Sre Sep 01, 2010 7:27 am Naslov: |
|
|
shane91 :: |
Ne znam odakle si toliko informisan !? Nazalost pogresno, ali nema veze...
Jerinenstadt :: | "Jerinin grad" je pomagao rad monarhista. |
Smeo bih da se zakunem da je bilo obrnuto... Bitno da se radi o perfektu.
Jerinenstadt :: | Nacionalne manjine imaju vise prava od nas... |
I zato Srbija Srbima, sad sam skontao... |
1. Ja neinformisan ?
2. Zakuni se i pogledaj na www.jeriningrad.org.rs deo pod nazivom "Paketic za decu Kosova" koju je sprovela "Kraljeva omladina" uz nasu skromnu pomoc.
3. Znas kako kaze Miki Manojlovic u "Hadersfildu"
("Magarce prvo napisi nesto sam pa onda komentarisi") Ne znas kako funkcionisu odnosi donatora i NVO organizacija i dokle se sve ide. Bilo je puno reci o tome na ovom seminaru da ljudi moraju da gurnu 2-3 ciganina u hor da bi dobili pare, predstave sa ciganima, cigani pesnici.....Mi to ne radimo. Radi se o Vizantiji i Srbiji tako da nece biti roma homoseksualaca zrtava nasilja u porodici. Pre ili kasnije odradicemo arheoloska istrazivanja, hrastove stolove i kante za smece jer nas podrzava dovoljan broj ljudi
http://www.youtube.com/watch?v=k4zcD3coH9o
"Za sve one koji nece da se sklone...." _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

Pridruio: 13 Avg 2007 Poruke: 2639 Lokacija: Gdje svoga nema i gdje brata nije
|
Poslao: Sre Sep 01, 2010 12:02 pm Naslov: |
|
|
Nisam u UOKO, niti sam clan. Na molebanu sam bio na poziv prijatelja, sa molbom da budem prikladno obucen. Sto ce reci, ako sam zbog necega bio, bio sam zbog slikanja.
Ne znam ti ja te sajtove i to, ja samo znam kakav je stav UO trstenickog ogranka omladine Pokreta za Kraljevinu Srbiju ( ex KO ) prema UO UG JG.
I, na kraju krajeva ti znas moj stav ka vasoj akciji. I bas zbog toga sto razumem neophodne kompromise zarad finansiranja, ne znam cemu "pruzanje ruke" Obrazu, pogotovo ne ogranku u Trsteniku i svoj trojici clanova !? _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

Pridruio: 23 Mar 2010 Poruke: 59 Lokacija: trstenik
|
Poslao: Sre Sep 01, 2010 6:54 pm Naslov: |
|
|
Da se ne hvalim, rodjeni brat Milos je predsednik KO, KS u Trsteniku. Realno KO, nije mogao da skupi dovoljno paketica da nije pomogla org JERININ GRAD. To je u redu i humano, ali bolje je da pravimo savez izmedju obraza i jerininog grada zato sto smo jaci u borbi za nacionalnu pripadnost i antikomunisticko delovanje u Trsteniku. Mislim da je ovo velika pobeda nacionalista u TS-u tako sto su se obraz i Jerinin grad sjedinili u zajednickom delovanju.
A.M
Otacastveni Pokret Obraz- Trstenik _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

|
Poslao: Sre Sep 01, 2010 7:02 pm Naslov: |
|
|
Akcija bi bila i to da uklonimo ciganska udruzenja, ili makar sprecimo da SVE PARE IZ OPSTINSKE KASE odu u njihove ruke, pogledaj romsku zajednicu u trsteniku POGLEDAJ PREDSESNIKA KAKVA KOLA VOZI Da li je to postenim radom zaradio ....
Ko ce pomoci srbima u trsteniku?
zasto se ne da veca ili barem nekakva pomoc za Jerinin Grad?
SRBIJA SRBIMA-STOP NACIONALNIM MANJINAMA!
ako necete da srbin u srbiji postane nacionalna manjina pridruzite nam se
SVE ZA OBRAZ, OBRAZ NI ZA STA! _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Jerinenstadt feldmarshal

Pridruio: 28 Feb 2007 Poruke: 5607 Lokacija: Holy serbian empire
|
Poslao: Čet Sep 02, 2010 6:41 am Naslov: |
|
|
shane91 :: | Nisam u UOKO, niti sam clan. Na molebanu sam bio na poziv prijatelja
ne znam cemu "pruzanje ruke" Obrazu, pogotovo ne ogranku u Trsteniku i svoj trojici clanova !? |
A humanitarna akcija onoj deci ometenoj u razvoju? Isto slikanje ?
Da, svoj trojici jer u citavom gradu ima do 10 mladih koji su spremni na aktivno ucesce u drustvenom zivotu a da to nije akcija "kupi Vinjak i dodji u devet". Ako te bas toliko zanima, dogovori su bili o potpunom izbacivanju grafita kao nacina reklame i o antikomunistickim akcijama. Sta ti se tu ne svidja? _________________ http://jeriningrad.org.rs/
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Pon Sep 27, 2010 5:49 pm Naslov: |
|
|
Cestitam rukopolozenje SrbinZaSrbina-a za ritera Jerininog Grada. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
Hanibaal Komandant

Pridruio: 05 Maj 2006 Poruke: 7485 Lokacija: Pejovac / Novi Sad
|
Poslao: Čet Okt 07, 2010 11:04 am Naslov: |
|
|
SrbinZaSrbina :: | Akcija bi bila i to da uklonimo ciganska udruzenja, ili makar sprecimo da SVE PARE IZ OPSTINSKE KASE odu u njihove ruke, pogledaj romsku zajednicu u trsteniku POGLEDAJ PREDSESNIKA KAKVA KOLA VOZI Wink Da li je to postenim radom zaradio .... |
Bez namere da na ovaj nacin opstruiram tvoj (vas) rad moram da pitam kako ce lepljenje pomenutih nalepnica pomoci da se ostvari ovo o cemu pricas.
SrbinZaSrbina :: | Ko ce pomoci srbima u trsteniku?
SRBIJA SRBIMA-STOP NACIONALNIM MANJINAMA!
ako necete da srbin u srbiji postane nacionalna manjina pridruzite nam se
SVE ZA OBRAZ, OBRAZ NI ZA STA! |
Uh... Zaista treba pomoci Srbima u Trsteniku. Slazem se... Ali na koji nacin? Kako da ne postanemo manjina u sopstvenoj drzavi? _________________ Nije vazno odakle sam, sve dok znades kuda putujem...
 |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Okt 09, 2010 1:51 pm Naslov: |
|
|
Tema ce do daljnjeg biti zamrznuta jer desnicari foruma imaju sutra okupljanje u parku Manjez... _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

|
Poslao: Sub Okt 23, 2010 10:47 pm Naslov: |
|
|
Није лепо то тако, Србине... Прочитај правила форума, на која си пристао.
edit: Hanibaal _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
SrbinZaSrbina TS novinar

|
Poslao: Ned Dec 05, 2010 5:45 pm Naslov: |
|
|
Чуо сам да је неко разбио прозор на странкама СНС-И ЛДП. Само да нагласимо да немамо никакве везе са овим инцидентом као и то да поштујемо и немамо ништа против ''Српске напредне странке''
И ако се не слажемо са ставовима ЛДП-а нисмо ни у једну руку луди да узмемо мотку флашу нити каменицу па да гађамо прозоре.. то је дно дна. _________________ srbija srbima |
|
Nazad na vrh |
|
 |
shane91 Pripovedac

|
Poslao: Sub Dec 11, 2010 11:35 pm Naslov: |
|
|
I mi oŔtro osuðujemo svaki vid nasilja protiv politièkih protivnika i njihovih kancelarija. Takoðe, ograðujemo se od ovog incidenta i smatramo da su fizièki nasrtaji na bespomoæne politièke kancelarije odlika osoba sa manjkom inteligencije a viŔkom kompleksa. _________________ "Sreæno ti muŔko, Aæime! Žensko je dobro samo ako je stoka."
Koreni |
|
Nazad na vrh |
|
 |
|